Veelgestelde vragen FAQ

Heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen FAQ aan ClassicBus. Heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.

We beschikken over alle vergunningen, de bussen zijn conform wettelijke eisen gekeurd en adequaat verzekerd.

De prijzen zijn inclusief chauffeur, brandstof, kilometers, btw en inzittendenverzekering, tenzij anders aangegeven. De basistarieven gelden voor de eerste 4 uur en 200 kilometer, berekend van garage tot garage (Heino). Voor iedere 25 km extra of een gedeelte daarvan, wordt een toeslag van €25,- berekend.

Kom eens langs om onze bussen te bekijken. Ook wanneer u besluit geen bus bij ons te huren, we vinden het altijd leuk ons ‘busmuseum’ te showen en hebben altijd tijd voor een kopje koffie of thee.

Classicbus onderscheid zich van andere verhuurders, omdat onze bussen er altijd piekfijn uitzien en we er naar streven deze zo origineel mogelijk te houden. Ook als het een replica betreft, om de passagiers het gevoel van weleer zo goed mogelijk te laten beleven.

Onze buschauffeurs zijn allemaal zeer professionele buschauffeurs die naast deze bijzondere reizen dagelijks op luxe touringcars onderweg zijn. Uw groep is bij ons het belangrijkst en staat tijdens een reis dan ook in het middelpunt. Onze chauffeurs, planners en verkoopmedewerkers doen er alles aan uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.
Veelgestelde vragen FAQ

Volg ons
Facebook
Instagram
Google+

  • Trouwvervoer

Vervoer uw gasten in een échte oldtimerbus! Ook mooi voor op de trouwfoto's.
  • Reclame en Promotie

Promoot uw evenement of product met een opvallende klassieke bus!
  • Evenementenvervoer

Val op tijdens een evenement met het evenementenvervoer van ClassicBus!