Chance Trolleybus groen/rood

Chance Trolleybus bus huren kosten tarief

Chance Coach Inc. was een merk van kleine transit-bussen vervaardigd door North American Bus Industries en werd opgericht in 1976 te Wichita Kansas.
Oorspronkelijk waren de trolley-replica (Richmond model) en conventionele bus productie van Chance Industries. In 1998 werd Chance Coach verkocht aan American Capital Strategies, dat het bedrijf in 2003 herdoopte als Optima Bus Corporation. American Capital verkocht vervolgens Optima aan North American Bus Industries, die de assemblagefabriek in Kansas op 8 augustus 2007 sloot en de productie verplaatste naar hun bestaande fabriek in Anniston, Alabama. Optima Bus is nu North American Bus Industries Inc.

History of the San Fransico’s Cable Trolley
Het transport van mensen en goederen over de steile heuvels van San Francisco gebeurde in een groot deel van de 19e eeuw nog via paardentrams. Zeker bij slecht weer gebeurden er ernstige ongevallen. Toen Andrew Smith Hallidie bij een ervan getuige was, begon hij na te denken over een beter vervoersysteem. Hij maakte daarbij gebruik van een uitvinding waarbij zijn vader betrokken was: de staalkabel. Op 2augustus 1873 reed de eerste kabeltram over Nob Hill. Een maand later startte de eerste reguliere dienst, de Clay Street Line die de aanleiding was voor de hype die in San Francisco rond kabeltrams ontstond.

Het kabeltramsysteem maakt deel uit van de San Francisco Municipal Railway, of Muni waaronder het beter bekendstaat. De tram berijdt twee routes van het stadscentrum, van Market Street (in de buurt van Union Square), naar Fisherman’s Wharf en een derde route langs California Street. De tram wordt slechts gedeeltelijk door forenzen gebruikt en is vanwege de lage snelheid, het kleine verzorgingsgebied en de ritprijzen, vooral nog een attractie voor toeristen.Hoewel er veel bijzondere voertuigen zijn, is de Original Chance Trolley een favoriet onder bruiden voor bruiloften e.d. en het perfecte vleugje nostalgie voor elk evenement

Basistarief: € 795,-
Het basistarief is inclusief:
Chauffeur – Brandstof – De eerste 200 kilometer – De eerste 4 uur – BTW – Inzittendenverzekering
Het totaal aantal uren en kilometers wordt berekend van garage tot garage (Heino).

Prijs per extra uur: € 75, prijs per extra kilometer: € 1,50


Chance Trolleybus offerte aanvragen

  • Trouwvervoer

Vervoer uw gasten in een échte oldtimerbus! Ook mooi voor op de trouwfoto's.
  • Reclame en Promotie

Promoot uw evenement of product met een opvallende klassieke bus!
  • Evenementenvervoer

Val op tijdens een evenement met het evenementenvervoer van ClassicBus!
ClassicBus is een initiatief van ElboBus.nl