Informatie

Over het team Classic Bus

Informatie ClassicBus

Informatie over ClassicBus: Classicbus is ontstaan uit een liefde voor oude klassieke bussen. Wellicht omdat ik tijdens een bezoek aan een Concours d’Elegance wegdroomde bij prachtige bussen van weleer, die we vroeger allemaal zelf in onze vloot hebben gehad. Gelukkig hebben we nog één van onze eerste bussen bewaard en hopen binnenkort deze weer gebruiksklaar te maken.

Classicbus onderscheidt zich van andere verhuurders van bijzondere bussen, omdat onze bussen er altijd piekfijn uitzien en we ernaar streven deze zo origineel mogelijk te houden, ook als het een replica betreft. Dit om de passagiers het gevoel van weleer zo goed mogelijk te laten beleven.

Chauffeurs

Daarin spelen onze enthousiaste chauffeurs een belangrijke rol. Dit zijn allemaal zeer professionele buschauffeurs die, naast deze bijzondere reizen, dagelijks met luxe touringcars onderweg zijn en over de nodige ervaring beschikken. Uw groep is bij ons het belangrijkst en staat tijdens een reis dan ook in het middelpunt. Onze chauffeurs, planners en verkoopmedewerkers doen er alles aan uw reis zo aangenaam en leuk mogelijk te maken.

Wanneer u een bus bij ons huurt, dan bent u verzekerd van een perfecte uitvoering. Wij beschikken over alle vergunningen, de bussen zijn conform wettelijke eisen gekeurd en adequaat verzekerd. Iets waar u wellicht niet direct bij stil staat, maar niet zonder meer vanzelfsprekend is.

Informatie ClassicBusBusmuseum

Kom eens langs om onze bussen te bekijken. Ook wanneer u besluit geen bus bij ons te huren, we vinden het altijd leuk ons ‘busmuseum’ te showen en er is altijd tijd voor een kopje koffie of thee. Het is immers “het enige museum dat naar u toe komt”.

Martyn Besselsen
Directeur ElboBus Trailways

 

Volg ons

  • Trouwvervoer

Vervoer uw gasten in een échte oldtimerbus! Ook mooi voor op de trouwfoto's.
  • Reclame en Promotie

Promoot uw evenement of product met een opvallende klassieke bus!
  • Evenementenvervoer

Val op tijdens een evenement met het evenementenvervoer van ClassicBus!