Gevonden voorwerpen

Heeft u een voorwerp verloren? Vul het onderstaande formulier (zo gedetailleerd mogelijk) in. Zodra uw voorwerp gevonden is, nemen wij contact met u op. Gevonden voorwerpen kunnen kosteloos opgehaald worden op het kantoor te Heino. Het eigendom kan ook toegestuurd worden, maar hier zijn wel kosten aan verbonden.

Procedure

In principe worden alle gevonden voorwerpen geregistreerd op datum en locatie. Na registratie proberen wij in eerste instantie zelf de rechtmatige eigenaar te achterhalen. Waardedocumenten als paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen worden (wanneer wij de klant niet op korte termijn rechtstreeks kunnen bereiken) naar de afdeling gevonden voorwerpen van de gemeente Raalte gebracht (tel. nr. 0572-347 799). De gemeente Raalte stuurt het document vervolgens terug naar de gemeente van uitgifte.
Gevonden college- of bankpasjes worden, indien er een retour adres te achterhalen is, in principe teruggestuurd naar de desbetreffende instelling

Bewaarperiode

Gevonden voorwerpen met een waarde van minder dan € 450,- bewaren we drie maanden kosteloos. Na deze bewaarperiode worden de goederen vernietigd of aan een goed doel geschonken. Gevonden voorwerpen met een waarde van meer dan € 450,- worden na drie maanden door ons naar de afdeling gevonden voorwerpen van de gemeente Raalte gebracht. De gemeente Raalte is wettelijk verplicht de voorwerpen dan nog 9 maanden te bewaren.

Gevonden voorwerpen

  • Informatie

    Beschrijf het verloren voorwerp zo uitvoerig mogelijk.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

  • Trouwvervoer

Vervoer uw gasten in een échte oldtimerbus! Ook mooi voor op de trouwfoto's.
  • Reclame en Promotie

Promoot uw evenement of product met een opvallende klassieke bus!
  • Evenementenvervoer

Val op tijdens een evenement met het evenementenvervoer van ClassicBus!